CrossNature

CROSSNATURE - Styrketräning med puls ute i naturen!

CrossNature är funktionell utomhusträning med naturen och den egna kroppen som redskap. Med hjälp av enkla, effektiva och roliga övningar tränar vi främst styrka, men även kondition. Vi blandar singelövningar, parövningar och gruppövningar. Inget pass är det andra likt, men vi har alltid roligt!

 

Förutom att du blir starkare, snabbare och smidigare får du möjlighet att andas frisk luft, se väder- och årstidsväxlingar samt uppleva naturen samtidigt som du tränar, något som ger en härlig känsla i både kropp och knopp. Träning och rekreation på en och samma gång, helt enkelt!

 

Träningsformen hämtar sin inspiration från flera olika sporter, bland annat boxningsträning, fotbollsträning, styrketräning och löpträning.

 

När

Crossnature kom-igång camp

Torsdagar kl. 16.45-17.45

6 pass under 6 veckor med start 12 januari och avslutning 16 februari

Kostnad: 800 kr

 

Crossnature på-gång camp

Torsdagar kl. 17.50-18.50, Lördagar kl. 10.45-11.45

12 pass under 6 veckor med start 12 januari och avslutning 18 februari

Kostnad: 1500 kr (800 kr om man vill vara med enbart en dag per vecka)

 

Crossnature camp

Torsdagar kl. 19.00-20.15

6 pass under 6 veckor

Camp 1: 12 januari - 16 februari

Camp 2: 2 mars - 6 april

Camp 3: 20 april - 1 juni (uppehåll v 21)

Kostnad: 840 kr/camp eller paketpris 2 160 kr för alla camper

 

Crossnature de luxe pass

Söndagar kl. 8.30-10.00 enligt följande schema:

15 januari (Knivsåsen)

12 februari (Bulltofta)

12 mars (Torup)

23 april (Snogeholm)

21 maj (Falsterbo)

18 juni (Torup)

Kostnad: 200 kr per pass eller 1000 kr för alla pass

OBS! Platserna för de luxe passen är preliminära och kan komma att ändras!

 

Var

De vanliga Crossnature-passen är i Bokskogen, Torup. Crossnature de luxe passen är på lite olika ställen i sydvästra Skåne.

 

Beskrivning av camperna

Kom-igång-campen riktar sig till dig som inte har någon träningsvana - kanske har du aldrig tränat förr eller så var det väldigt för länge sedan. På Kom-igång campen springer och hoppar vi inte utan kör pulshöjare utan löpning/hopp. Crossnature på-gång är för dig som har kommit igång att träna och vill börja jogga/hoppa men känner att du inte är redo för de vanliga Crossnature-passen. Under de vanliga Crossnature passen är tempot högt, och du bör vara relativt vältränad för att orka med passet på ett bra sätt (du ska kunna springa sammanhängande under minst 10 minuter). Crossnature de luxe passen är lite längre än de vanliga passen, och ibland är vi också på lite mer spännande platser än vanligt! Under alla pass ges flera olika svårighetsnivåer på övningarna så att alla ska kunna utmana sig själva på sin egen nivå!

 

Utrustning

Oömma träningskläder, bra skor, handskar och gärna en flaska vatten om det är varmt! Ta också gärna med ett liggunderlag eller en sittdyna, eftersom vi arbetar en hel del på marken under träningspasset. Packningen bärs lämpligen i en liten ryggsäck eftersom vi rör oss mellan några olika platser under passet.

 

Anmälan

Anmälan till Crossnature camperna ska vara Mindful Running tillhanda senast tio dagar innan campen börjar. För Crossnature de lux passen ska anmälan vara oss tillhanda senast onsdagen innan passet äger rum. Anmäl dig till info@mindfulrunning.se eller ring/sms:a till 0735-244462. Ange ditt namn, telefonnummer och e-mailadress. För camperna betalas avgiften senast 10 dagar efter anmälan för att anmälan ska vara giltig (och senast samma dag som campen börjar) och för Crossnature de luxe passen senast onsdagen innan passet äger rum.

 

Kostnad och betalning

Priser för camper och pass finns ovan. Betalning sker mot faktura eller via swish (nummer: 123 099 64 96).

 

Prova-på pass

Vill du provträna en gång innan du bestämmer dig för att du vill vara med? Hör av dig till oss så fixar vi det!

 

Villkor

Här kan du ladda ned villkoren för deltagande på våra CrossNature-pass och camper.

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved