CrossNature Barnvagn

CROSSNATURE BARNVAGN

Hemma med barn men sugen att träna? Ta med dig ditt barn i barnvagnen och kom och träna med oss i vackra bokskogen i Torup!

Med hjälp av enkla, effektiva och roliga övningar tränar vi styrka, kondition, balans och rörlighet i härlig kombination!

 

Vi kör igenom hela kroppen men fokuserar lite extra på bålen – det vill säga rygg, säte, bäckenbotten och mage. Vi blandar singelövningar, parövningar och gruppövningar. Inget pass är det andra likt, men vi har alltid roligt! Förutom att du kommer att bli starkare, snabbare och smidigare får du möjlighet att andas frisk luft, se väder- och årstidsväxlingar samt uppleva naturen samtidigt som du tränar, något som ger en härlig känsla i både kropp och knopp. Träning och rekreation på en och samma gång, helt enkelt!

 

Både mammor och pappor är självklart välkomna att vara med! All träning sker på barnens villkor och vi hjälps åt för att alla ska få ut så mycket som möjligt av passen!

 

När?

Torsdagar kl. 12.30-13.45

5 pass under 5 veckor

Camp 1: 17 januari - 14 februari

Camp 2: 28 februari - 4 april (OBS! Ingen träning 14/3)

Camp 3: 25 april - 23 maj

 

Var?

Bokskogen, Torup.

 

Utrustning?

En helt vanlig barnvagn fungerar fint! Oömma träningskläder, bra skor, handskar och gärna en flaska vatten om det är varmt! Ta också gärna med ett liggunderlag eller en sittdyna, eftersom vi arbetar en del på marken under träningspasset.

 

Kostnad och betalning?

700 kr per camp. Betalning sker mot faktura eller via swish (nummer: 123 099 64 96). Avgiften betalas senast 10 dagar efter anmälan för att anmälan ska vara giltig (och senast samma dag som kursen startar).

 

Förkunskaper?

Inga! Det finns alltid olika alternativ på svårighetsgraden på övningarna så att du kan hitta en nivå som passar just dig! Som mamma bör du dock ha varit på din efterkontroll!

 

Anmälan?

Maila till info@mindfulrunning.se eller ring 0735-244462.

 

Villkor

Här kan du ladda ned villkoren för deltagande på våra CrossNature-pass och camper.

 

Varmt välkomna!

Copyright © All Rights Reserved