Familjeträning

Familjeträning

 

Nu är det äntligen dags för familjeträning igen! I vår på lördagar! Varmt välkomna!

 

När?

Vi kör följande lördagar under våren 2017:

1 april

8 april

29 april

13 maj

3 juni

 

Alltid kl. 10.45-12.15

 

Var?

All familjeträning är i Bokskogen, Torup. Exakt samlingsplats fås i samband med anmälan.

 

Vad är familjeträning?

Familjeträningen är utomhusträning där hela familjen, alltså både barn och vuxna, tränar tillsammans! Med hjälp av enkla, effektiva och roliga övningar där vi använder naturen och den egna kroppen som redskap tränar vi styrka, rölighet och kondition. Fokus för de vuxna är träning, medan fokus för barnen är rörelse och lek. All familjeträning sker naturligtvis på barnens villkor!

 

Lämplig ålder

Familjeträningen är främst tänkt för familjer med barn mellan 3 och 10 år, men även äldre barn är varmt välkomna! De kan då välja om de vill göra övningar som är anpassade till de mindre barnen eller om de vill köra samma övningar som mamma eller pappa (ofta väljer de det sistnämnda).

 

Lite praktiska saker

Familjeträningspasset är 90 minuter långt. Ungefär mitt i passet har barnen en liten paus där de kan fylla på med en frukt eller något annat litet samt vatten (frukt och dryck tar ni med själva). Förutom att ta med något att dricka och äta till barnens paus är det bra att ta med sig handskar (till både barn och vuxna) och ett liggunderlag eller en sittdyna, eftersom vi kommer att arbeta en hel del på marken under själva träningspasset. Packningen bärs lämpligen i en liten ryggsäck eftersom vi rör oss mellan några olika platser under träningspasset. Tänk även på att ta på er oömma kläder (både barn och vuxna), eftersom vi rör oss i skog och mark och kan bli lite lortiga... Man kan gärna ha träningskläder eller något annat liknande som är smidigt att röra sig i, men det är inget måste. Det kan också vara bra att ha med sig en extra tröja utifall det blir kallt och regnkläder (i alla fall till barnen) om vädret är ostadigt. På fötterna är det träningsskor som gäller! Det går inte att ha barnvagn med sig under passen.

 

Picknick efteråt

För er som vill så har vi en gemensam picknickstund efter träningspasset. Då sätter vi oss någonstans i närheten av samlingsplatsen och äter/fikar och myser en stund. Det man vill äta och dricka tar man med själv (kan lämnas i bilen och hämtas efter träningspasset om man vill ha lätt packning under passet).

 

Maximalt antal deltagare

Max antal deltagare är 25 personer per pass.

 

Kostnad

Familjepassen kostar 150 kr per familj om en vuxen och 200 kr per familj om 2 vuxna. Vill man vara med på alla pass betalar man 650 kr respektive 800 kr. Betalning kan ske via swish (nummer: 123 099 64 96), kontant eller mot faktura (om man betalar alla pass på en gång).

 

Anmälan

Anmälan, som är bindande, ska vara Mindful Running tillhanda senast torsdagen innan passet äger rum. Anmäl er till info@mindfulrunning.se eller på telefon 0735-244462.

 

Koncept

Mindful Runnings familjeträning är baserat på ett koncept som kallas CrossNature. CrossNature är funktionell utomhusträning med naturen och den egna kroppen som redskap. Förutom att man blir både starkare och smidigare får man möjlighet att andas frisk luft, se väder- och årstidsväxlingar samt uppleva naturen samtidigt som man tränar, något som ger en härlig känsla i både kropp och knopp. Träning och rekreation på en och samma gång, helt enkelt!

 

Villkor

Här kan du ladda ned villkoren för deltagande på våra träningspass.

 

Har du frågor? Tveka inte att kontakta oss!

Varmt välkommen med din anmälan!

Vi har även presentkort! Ange vid anmälan om du vill ha ett sådant och vart det ska skickas.

 

 

Copyright © All Rights Reserved