Familjeträning

Familjeträning


 

Nu är det äntligen dags för familjeträning igen! I samarbete med Stiftelsen Skånska Landskap kör vi tre familjeträningar i Snogeholms strövområde. Varmt välkomna!


 

När:

21 september

12 oktober

9 november


Kl. 13.00-14.30


Var:

Snogeholms strövområde. Exakt samlingsplats fås i samband med anmälan.


Vad är familjeträning:

Familjeträningen är utomhusträning där hela familjen, alltså både barn och vuxna, tränar tillsammans! Med hjälp av enkla, effektiva och roliga övningar där vi använder naturen och den egna kroppen som redskap tränar vi styrka, rölighet och kondition. Fokus för de vuxna är träning, medan fokus för barnen är rörelse och lek. All familjeträning sker naturligtvis på barnens villkor!


Lämplig ålder:

Familjeträningen är främst tänkt för familjer med barn mellan 3 och 9 år, men även äldre barn är varmt välkomna! De kan då välja om de vill göra övningar som är anpassade till de mindre barnen eller om de vill köra samma övningar som mamma eller pappa (ofta väljer de det sistnämnda).


Lite praktiska saker:

Familjeträningspasset är 90 minuter långt. Ungefär mitt i passet har barnen en liten paus där de kan fylla på med en frukt eller något annat litet samt vatten (frukt och dryck tar ni med själva). Förutom att ta med något att dricka och äta till barnens paus är det bra att ta med sig handskar (till både barn och vuxna) och ett liggunderlag eller en sittdyna, eftersom vi kommer att arbeta en hel del på marken under själva träningspasset. Packningen bärs lämpligen i en liten ryggsäck eftersom vi rör oss mellan några olika platser under träningspasset. Tänk även på att ta på er oömma kläder (både barn och vuxna), eftersom vi rör oss i skog och mark och kan bli lite lortiga... Man kan gärna ha träningskläder eller något annat liknande som är smidigt att röra sig i, men det är inget måste. Det kan också vara bra att ha med sig en extra tröja utifall det blir kallt och regnkläder (i alla fall till barnen) om vädret är ostadigt. På fötterna är det träningsskor som gäller! Det går inte att ha barnvagn med sig under passen.


Kostnad:

Familjepassen kostar 100 kr per familj. Betalning sker via swish (nummer: 123 099 64 96) i samband med anmälan.

 

Anmälan:

Anmälan, som är bindande, ska vara Mindful Running tillhanda senast onsdagen innan passet äger rum. Anmäl er till info@mindfulrunning.se eller på telefon 0735-244462. 


Villkor:

Här kan du ladda ned villkoren för deltagande på  våra  träningspass.


Har du frågor? Tveka inte att kontakta oss!

Varmt välkommen med din anmälan!

Vi har även presentkort!  Ange vid anmälan om du vill ha ett sådant och vart det ska skickas.Copyright © All Rights Reserved