Movement Medicine

MOVEMENT MEDICINE - lugn träning för kropp och knopp

Häng med på Mindful Runnings Movement Medicine – lugn återhämtande träning ute i naturen! Promenader varvas med mjuka flödande rörelser som stärker och balanserar både kroppen och knoppen. Rörelseformen hämtar sin inspiration från bland annat yoga och medicinsk yoga, natural movement, mindfulness och mental träning.

 

Movement Medicine passar dig som är eller har varit stressad eller kanske till och med utbränd, eller dig som bara vill njuta av naturen och en lugnare träningsform. Stress börjar i knoppen, men känns i kroppen. Att röra sig och att vistas i naturen hjälper både kroppen och knoppen att återhämta sig från den negativa energi som stressen skapar. Det kanske inte läker oss helt och hållet, men det ger en fin start på vägen mot att hitta en bättre balans i livet.

 

Under Movement Medicine-passen vandrar vi i lugn takt genom skogen, stannar då och då, andas, andas lite till, och andas ännu lite mer, samtidigt som vi tränar vår balans, styrka och rörlighet med hjälp av mjuka flödande rörelser. Under de här passen finns ingen stress eller press och ingen prestationshets. Vi tar det lugnt, lyssnar på kroppen och knoppen och njuter av naturen.

 

Vi varken springer eller hoppar under dessa pass. Däremot promenerar vi.

Varmt välkommen!

 

När

Åtta torsdagar i vår kl. 17.45-19.00: 28 mars, 4 april, 11 april, 25 april, 2 maj, 9 maj, 16 maj och 23 maj

 

Var

Vi håller till i Bokskogen, Torup.

 

Förkunskaper/Svårighetsgrad

Du behöver inga förkunskaper för att vara med, men du bör kunna promenera obehindrat.

 

Utrustning

Oömma kläder, bra skor, handskar och en flaska vatten om det är varmt! Ta också gärna med ett liggunderlag eller en sittdyna, eftersom vi sitter en del på marken eller på bänkar under passet. Packningen bärs lämpligen i en liten ryggsäck eftersom vi rör oss mellan några olika platser.

 

Anmälan

Anmälan ska vara Mindful Running tillhanda senast sju dagar innan kursstart. Anmäl dig till info@mindfulrunning.se eller ring/sms:a till 0735-244462. Ange ditt namn, telefonnummer och e-mailadress. Efter att du har anmält dig får du ett bekräftelsemail med mer information.

 

Kostnad och betalning

1 000 kr

Betalning sker mot faktura eller via swish (nummer: 123 099 64 96). Avgiften betalas senast 10 dagar efter anmälan för att anmälan ska vara giltig (och senast samma dag som kursen startar).

 

Villkor

Villkor för deltagande på våra träningspass, kurser, camps och workshops.

 

 

Copyright © All Rights Reserved