Styrka för löpare

Styrka för löpare

 

Många löpare älskar att springa, men ogillar, eller till och med avskyr, att styrketräna. Men att komplettera löpträningen med styrketräning är otroligt viktigt, inte bara för att utvecklas som löpare utan även för att undvika skador. Ett kraftfullare och effektivare löpsteg, en förbättrad hållning och en mer balanserad kropp är några av resultaten av regelbundet genomförd styrketräning.

 

______________________________________________________________________________________________________________

 

Styrkeexpressen: 30 minuters styrka för löpare

 

Under åtta lördagar kör vi 30 minuter styrketräning, speciellt anpassad för löpare. Vi fokuserar på fot-, ben- och bålstyrka för att du ska få ett kraftfullare löpsteg och en bättre hållning när du springer och förhoppningsvis även förebygga skador. Vissa övningar genomför vi ensamma, andra i par eller i grupp.

 

Passet äger rum efter våra tempopass i Run Happier-paketet, och innan våra Start2Run/Keep on Running-pass så att du kan passa på att köra lite styrka i anslutning till löppasset. Givetvis går det jättebra att bara vara med på styrkepasset också.

 

När och var

Lördagar kl. 9.45 – 10.15 enligt följande 18/8, 1/9, 15/9, 29/9, 13/10, 17/11, 1/12 och 15/12.

Passen äger rum i Bokskogen, Torup. Exakt samlingsplats fås i samband med anmälan.

 

Anmälan

Anmälan är bindande och ska vara Mindful Running tillhanda senast den 11 augusti. Anmäl dig till info@mindfulrunning.se eller ring/sms:a till 0735-244462. Ange ditt namn, telefonnummer och e-mailadress.

 

Kostnad och betalning

1 050 kr. Betalning sker via swish (nummer: 123 099 64 96) eller mot faktura senast 10 dagar efter anmälan för att anmälan ska vara giltig. Ni som köper ett löparpaket (Run Happier eller Keep on Running) har rabatt på Styrkeexpressen och betalar 700 kr.

 

Max antal deltagare

20 stycken.

 

Villkor

Villkor för deltagande på våra träningspass.

 

Har du frågor? Tveka inte att kontakta oss!

Varmt välkommen med din anmälan!

Vi har även presentkort! Ange vid anmälan om du vill ha ett sådant och vart det ska skickas.

 

 

______________________________________________________________________________________________________________

 

Styrka för löpare - paketet för dig som vill träna styrka hemma

 

I paketet ”Styrka för löpare” ingår drygt 50 filmade övningar (för ett exempel, se nedan). De övningar som presenteras är enkla övningar som ofta inkluderar stora delar av kroppen och som är lätta att genomföra var som helst, när som helst. För huvuddelen av övningarna behövs inga som helst redskap, utan man använder den egna kroppsvikten – det räcker väldigt långt! Övningarna är indelade i följande kategorier: fötter & underben, ben & säte, bål, spänsthopp och helkroppsövningar.

 

Dessutom ingår åtta olika träningsprogram med fokus på olika delar av kroppen. Några utförs i lugnt och behagligt tempo, andra är riktigt tuffa. Styrkeprogrammen som presenteras är korta – för att det är större chans att man faktiskt genomför dem om de är 10 eller 15 minuter än om de är 60. Programmen är dock upplagda på ett sådant sätt att det går att förlänga dem om man så vill.

 

Förkunskaper

Inga. Det finns lättare övningar och program att börja med om du är ovan. Sedan kan du gradvis övergå till de tyngre övningarna och tuffare programmen.

 

Kostnad och betalning

Hela styrkepaketet (inklusive 50 filmade övningar och åtta olika styrkeprogram) kostar 500 kr. Betalning sker via swish (nummer: 123 099 64 96) eller mot faktura. När betalning tillhandahålls får du ett informationsbrev, program som pdf och de länkar du behöver för att titta på filmerna.

 

Villkor

Våra villkor för deltagande på våra träningspass.

 

Har du frågor? Tveka inte att kontakta oss!

Varmt välkommen med din anmälan!

Vi har även presentkort! Ange vid anmälan om du vill ha ett sådant och vart det ska skickas.

Copyright © All Rights Reserved