Träningspass

TRÄNINGSPASS & ÖVNINGAR

INTERVALLPASS & TEMPOPASS

Här nedan hittar du förslag på en hel radda med olika slags intervallpass och även ett tempopass! Bara att välja och vraka vad du känner för att köra just idag! Kom ihåg att värma upp ordentligt innan du påbörjar intervaller och tempopass, så minskar du risken att skada dig.

STYRKEPASS

Många löpare älskar att springa, men ogillar, eller till och med avskyr, att styrketräna. Men att komplettera löpträningen med styrketräning är otroligt viktigt, inte bara för att utvecklas som löpare utan även för att undvika skador. En korrekt utförd styrketräning kan resultera i ett kraftfullare och effektivare löpsteg såväl som en förbättrad hållning. Styrketräning bidrar även till att balansera kroppen och stärka upp svagheter vilket förhoppningsvis leder till en minskad risk för skador.

ANDNINGSÖVNING & MEDITATION

Det gäller att skapa balans! Lika väl som vi behöver stentuffa intervallpass och svettiga styrkepass behöver vi träna på att ta det lugnt och "göra ingenting" en liten stund. Andningsövningar och meditation ger återhämtning samtidigt som det genererar ny energi och nytt fokus.

Läs mer om löpträning och hälsa på vår blogg...


Mindful Runnings blogg handlar om att träna på ett sätt som är bra för både kroppen och knoppen. Vi skriver om träning som gör dig stark inifrån och ut, med fokus på rörelseglädje och hälsa. Välkommen in!

Kontakta oss


Mindful Running

Hyby Kyrkoväg 170, 233 76 Klågerup

E-mail: info@mindfulrunning.se

Telefon: 0735-244462

Copyright @ All Rights Reserved