Träningspass

MINDFUL RUNNING

TRÄNINGSPASS & ÖVNINGAR

INTERVALLPASS & TEMPOPASS

Här nedan hittar du förslag på en hel radda med olika slags intervallpass och även ett tempopass! Bara att välja och vraka vad du känner för att köra just idag! Kom ihåg att värma upp ordentligt innan du påbörjar intervaller och tempopass, så minskar du risken att skada dig.

STYRKEPASS

Många löpare älskar att springa, men ogillar, eller till och med avskyr, att styrketräna. Men att komplettera löpträningen med styrketräning är otroligt viktigt, inte bara för att utvecklas som löpare utan även för att undvika skador. En korrekt utförd styrketräning kan resultera i ett kraftfullare och effektivare löpsteg såväl som en förbättrad hållning. Styrketräning bidrar även till att balansera kroppen och stärka upp svagheter vilket förhoppningsvis leder till en minskad risk för skador.

ANDNINGSÖVNING & MEDITATION

Det gäller att skapa balans! Lika väl som vi behöver stentuffa intervallpass och svettiga styrkepass behöver vi träna på att ta det lugnt och "göra ingenting" en liten stund. Andningsövningar och meditation ger återhämtning samtidigt som det genererar ny energi och nytt fokus.